Polenresan 26/5 dag: 2

Okej.. Nu har det gått lite för lång tid sen jag skrev om polenresan med klassen, nu kör vi en dag till!
 

 
Klockan 06:00 ringde wake-up call i alla hytter så då var det bara att släpa sig ur sängen, göra sig iordning och sen ut till frukosten. Sen var det bara att packa det sista och lämna hytterna i vänta på att båten skulle lägga till vid hamnen i Polen. När båten äntligen hade lagt till gick vi av och väntade på vår älskade buss som aldrig kom... okej, vi väntade bara i 20 min..men ändåå xd
 
 
Sen hoppade vi in i bussen för att fortsätta vår resa, denna gången i Polen. Man märkte direkt att vi inte var i Sverige, med tanke på hur det såg ut där.. När vi kom ut ur stan och var ute på landet så kom det först bara natur, sen små fattiga ställen med hus och gårdar, sen hus och lite finare bostadsområden och sen kom själva staden/Samhället och sen lika dant när man åkte ur staden.. 
Första stoppet gjordes strax innan klockan 12 på ett supermysigt ställe med värsta cowboy looken, kändes som att man hade stannt till i Texas eller något. 
 
 
 
Efter att ha vart snälla mot våra magar och gett dom mat så fortsatte vi nu resan mot hotellet i Kwakow.
Men innan vi åkte till hotellet så gjorde vi ett litet stopp runt klockan 15. Då gick vi till en kyrka där dom hade någon slags konfiramtion eller vad det nu var för något och kollade i en kyrka.. Dramatiskt och känslosamt kan man lugnt säga att det var för de flesta grät.. inte vi då, men dom som var där. 
Fullt med folk där inne, överallt!
 
Sen gick vi ut och kollade runt lite, chillade och sträckte på benen och så.
 
 
Wihooo, stolt fotograf.. några av tjejorna i paralellklassen!
Sen käkade vi lite och fortsatte resan mot hotellet... Minns inte vad vi gjorde i bussen, men jag satt långt bak iaf, kollade på Hamilton har jag för mig att vi gjorde iaf! Jo justde, jag försökte långst bak mellan två sägen där man har fötterna... haha gick väl bra.. förutom att vägarna i Polen var sämst!
 
 
när klockan var halv 7 drog vi oss in på hotellet. Rummen var superfina och jag delade med Alice g. Där stannade vi två nätter. När klockan var 8 skulle vi samlas i lobbyn och äta middag på hotellet. Kyckling och pommes... lite fattigt men helt okej. Sen fick vi en stund på oss att gå till Statoil som låg på andra sidan vägen och köpa godis och sånt till kvällen. När vi kom tillbaka började Eurovision Song Contest så jag och karin drog in på hennes och Hannas rum för att kolla på det. Dock däckade hon efdter 8 bidrag så jag kollade själv... och tryckte i mig godis!
 
 
Sen helt radnom så började dom skjuta raketer en bit bort, knäppte några bilder på det och fortsatten kolla på ESC.
 
 
Den sista delen av pogrammet kollade jag med Hanna, Alice, Jonas och Coffe inne på nåns rum för dom kom oc hämtade mig.. vågade inte gå ut i korrodoren själv efter de som hände kvällen innan hehe...
Satt och kollade på röstningen med Alice i vårat rum när vi var tvugna att gå dit.. OCH LOREEN VANN!!
 
enda landet hon inte fick _NÅGOT_ poäng av var Italien... 
5 SECONDS DANCEPARTY KÖRDE VI FÖR ATT FIRA!
Goodnight :)

Loveletters
Postat av: yahoo

iXVmcnuO Xanax

Postat av: outlet

Love the blog here. Nice colors. I am definitely staying tuned to this one. Hope to see more.


Leave a comment below

Do you have a name?
Kommer du tillbaka?

Email (our secret)

Do you have an AWESOME blog?:

Tell me!

Trackback
RSS 2.0
plumbob