Påväg Till Stockholm!

Precis!
Sitter på tåget till Stockholm just nu, regnet vräker ner ute.. mysigt värre..
är framme om 1h så jag ska väl överleva hoppas jag!
Har inte bloggat på några dagar nu.. har vart med mina supergoa kompisar så jag har inte hunnit. 
Anledningen till att jag tar mig upp till Sthlm just nu är att jag skulle sett 1D eftersom dom har sin studio i sthlm, eller ah rättade sagt HADE sin studio där, för igår fick jag veta att dom inte kommer hit utan spelar in i London istället.. himla kul att få veta de dagen innan man ska åka också! Men jag och Matilda får hitta på annat så de kommer bli superkul ändå! Blev så sjukt otaggad igår och imorse på att åka.. men nuuu kör vi!
Gröna Lund, bio, shopping osv kommer bli sjukt awesome! Dessutom så ska det vara varmare än hemma, okej.. typ 3 grader men ändå! hehe c:
Sitter och kollar på videos på YouTube ifrån Gothia Cup Opening Ceremony just nu, eftersom Tesen var med och dansade.. heheh så tråkigt att jag inte kunde vara där bara för den tjejen är så sjukt awesome!
Har inte så mycket mer att skriva just nu... har med mig datorn så jag kommer kunna uppdatera hos Matilda också, awesooome!
 
 
 
 
 

Loveletters
Postat av: Melinda

Sv: Tacktack! :) Åh, vad najs! Kameran var ganska dyr så fick en dvdbox med skins också :) (mitt liv är skins seriöst okej jag är överlycklig) Alltså det var jag som beställde den, hahha xD

2012-07-17 @ 16:22:32
URL: http://www.artbysomeone.blogg.se

Leave a comment below

Do you have a name?
Kommer du tillbaka?

Email (our secret)

Do you have an AWESOME blog?:

Tell me!

Trackback
RSS 2.0
plumbob