LOL

Yooo!
Sitter hemma hos Matilda just nu, sjukt sega efter denna långa dagen kan man ju säga!
Började dagen med att dra till Gallerian i åskvädret, trevligt trevligt. Gick runt där lite, käkade froyo och fortsatte shoppingrundan mot hötorget, östermalm, Gamla stan, Slussen och så. 
 
 
 
Fick köpt lite grejer faktiskt! Drog till Urban Outfitters också och bler sjukt besviken på deras utbud... sen kollar jag facebook och ser att jag har fptt ett meddelande av Melinda som tydligen hade sett mig där inne, sjukt skumt sammanträffande XD
Det var inte länge det regnade för sen så var det klar himmel resten av dagen :)
När vi va vid Slussen så gick vi förbi 1D's studio för jag ville kolla på den och så... tror ni inte att det sitter typ 20 fans på utsidan? Jag och Matilda höll på att garva sönder då nästan eftersom att dom har bekräftat flera gånger att dom inte kommer hit utan att de är kvar i London... hahaha herregud!
 
 
 
Sen käkade vi och drog hem. Chillade en stund, fikade och så och sen drog vi på bio för att se L.O.L som började 20.45. Blev helt fkin kär i filmen direkt! Miley när en sån sjuuukt bra skådespelserka så de är inte sant!
Jag och Matilda satt och "aww"ade och fangirlade under halva filmen... sååå sjukt bra så jag dööör!
Och när Kyle/Douglas sjöng så bara smälte jag! även om han lipsyncade.. Ska kolla på filmen 873569207 gånger när den kommer ut på dvd!
 
Imorn blir de grönan! Jag, Matilda och hennes kompis Amanda ^^

Loveletters
Postat av: Melinda

Sv: UK :) Du? Fastnade inte för US direkt.. Men blir till att kolla på US igen efter jag sett klart säsong 6 av uk. Ja, det var sjukt läskigt att jag såg dig, haha xD Men åh, kanske ska till grönan imorgon jag med! Fast du kanske menade nu idag, torsdag, och inte imorgon, fredag :)

2012-07-19 @ 12:32:10
URL: http://www.dyingtobereborn.blogg.se

Leave a comment below

Do you have a name?
Kommer du tillbaka?

Email (our secret)

Do you have an AWESOME blog?:

Tell me!

Trackback
RSS 2.0
plumbob