Panik

Orkar inte med mig själv längre... mitt tålamod är lika kort som avståndet mellan mig och Trixie just nu.. (hon ligger i soffan brevid mig lol) Håller på lite smått med två nya bloggdesigns.. den ena är sjukt lik den jag har och den andra är helt different. Men den är så sjukt svår eftersom de inte är nya rader för varje kod.. så den är en enda soppa..yey
Funderar på att ge upp asså... Eller bara gå och lägga mig kanske...? Varflör kan de inte vara lätt med bloggdesigns för?? ):
Såå trött på mina egna designer..fuck dis. JAG FÅR RYCK ÅÅÅÅÅHHHH. nä nu loggar jag ut. pusshej.
 
 
Kan Colin bete sig och bara bli min tack?
 
OKEJ NU FÅR JAG MER RYCK.. vaaarför ska alla dösnygga killar bo i usa, england eller australien för?? Glömde gud sverige eller? jo men tack för den, mår sååååå bra. Deppmode: on.
Lol nee nu bara skriver jag massa. skola på måndag.. TAGGA FÖRSTA ÅRET PÅ GYMNASIET ELLER?? kommer säkert bara gå tjejer i min klass... då dör jag helt seriöst.. pallar inte. dram, drama, drama.
orkar inte med mig själv längreeeee... sååååå rastlös!
 
nä nu ska jag sätta colin som bakgrund på min telefon och gå och lägga mig.. sista sommarlovsdagen väntaar imorn. party. lål. KAAAAN VI INTE BARA SPOLA TILLBAKA TIDEN TYP 27 H'? för då mådde jag prima.. tror jag.

Loveletters

Leave a comment below

Do you have a name?
Kommer du tillbaka?

Email (our secret)

Do you have an AWESOME blog?:

Tell me!

Trackback
RSS 2.0
plumbob