Crayons

Var så duktigt att jag började på ett blogginlägg imorse.. men det blev inget med det då..
Idag har jag hunnit med en del.. Och inte vid datorn vilket känns bra! sitter vid denna ihopfällbara saken alldeles för mycket.. hehe. Vädret har vart himla konstigt idag, molnigt med 25 grader så det blev ett dopp för mig i det 17 gradiga vattnet... Okej inte frivilligt direkt eftersom jag skulle ta simborgarmärket.. tradition ya know!
På eftermiddagen blev det världens åskväder.. jäklar va de lät då! himla mysigt om jag får säga det själv.. även om jag satt på altanen och pysslade med en grej och försökte ta kort på regndropparna... rätt nöjd för att ha vart första gången faktiskt! även om jag inte fick någon perfekt bild. Va inte ens ute efter det, ville bara testa de olika inställningarna på kameran osv :)
 
 
 
Hmm what am I doing? Hann inte klart idag eftersom "projektet" kommer ta rätt lång tid.. men ni ska få se... så småningom :)
Imorgon ska jag till Liseberg with le friends, kommer bli awesome! Ska försöka åka atmosfrear... hehe och vinna massa choklad! Självklart så hänger den lilla kameran med som vanligt! ^^

Loveletters
Postat av: outlet

adipex diet

2012-12-31 @ 11:14:36
URL: http://cpsa.ie/AWStats/index.asp

Leave a comment below

Do you have a name?
Kommer du tillbaka?

Email (our secret)

Do you have an AWESOME blog?:

Tell me!

Trackback
RSS 2.0
plumbob